18 de març de 2009
Sense categoria
3 comentaris

Wok i cassoles

Després de tres setmanes sense escalfador d’aigua he arribat a perfeccionar tota una infraestructura de cassoles per prendre una dutxa.

[Va haver-hi uns intents de dutxes fredes, que poden revitalitzar la pell i l’esperit, però jo em vaig sentir a prop d’un atac de cor. També  he anat a veure els amics amb la tovallola i els sabons a la bossa]

Però el més pràctic ha estat el següent:

Escalfar aigua en la cassola dels espaguetis i en el wok (té una capacitat espectacular). Bullir (no cal posar sal). Posar tota l’aigua en un recipient a prop de la dutxa i agafar-la amb el cassó d’escalfar la llet. Cada cassolada però, s’ha de rebaixar amb aigua freda abans de servir.

Tot just abans d’ahir van arreglar l’escalfador, era una cosa d’allò més senzilla, però curiosament tota la meva concentració aquestes setmanes estava en com perfeccionar la infraestructura de cassoles i no en l’escalfador en ell mateix. De fet, en un moment vaig arribar a pensar com podria posar la regadora a la dutxa per fer el simulacre d’aigua corrent …

  1. Jo també i en més d’una ocasió, he hagut de recórrer a les cassoles i a l’olla a presió. El “no cal posar sal”, m’ha fet molta gràcia. Has escrit l’afer en plan recepta… ho he trobat genial!

  2. Barrejar tota l’aigua calenta dins la galleda de fregar deixa temps per rentar-se dos cops el cap abans de refredar-se si no tens el cabells gaire llargs.

    Alguns varem neixer i hem viscut la major part de la nostra vida dutxant-nos així.

    Si tots els xinesos poguessin dutxar-se així cada dia…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!