Grup de poesia Reversos i l’Associació de poetes terrassencs: Sessió conjunta dedicada a Álvaro Cunqueiro

El passat 11 de març el grup de poesia Reversos i l’Associació de poetes terrassencs organitzaren una sessió conjunta a l’Ateneu de Terrassa. En Xavier Sierra va impartir una conferència sobre Álvaro Cunqueiro i a continuació es van recitar poemes de l’escriptor gallec amb traduccions d’en Xavier Sierra.Esperem que aquesta col·laboració entre ambdós grups, que tot just encetem, sigui duradora i fructífera.Moltes gràcies, Ateneu Terrassenc per acollir-nos. Agraim també al president de l’Associació de Poetes Terrassencs, en Jordi Torres, la seva tasca al capdavant de l’associació.Us mostrem un grapat de fotografies de la trobada.

Fotografies: Félix Torres i Marienka Bellostas

Text: Empar Sáez