XAIS CAP A L’ESCORXADOR

No puc deixar de pensar que els usuaris de Rodalies de renfe, sobretot els d’aquesta setmana tan dura, fan la mateixa cara que fan els xais camí de l’escorxador. Els xais, però, com a mínim belen! Aquí no bela ningú. La gent va de tard, molt de tard, va cansada, molesta, emprenyada, i ho explica -per mòbil- als amics, la parella, els pares, la gent de la feina…però entre els companys de fatigues no hi ha conversa. No hi ha, per tant, possibilitats de revolta…són, som, xais camí de l’escorxador! Però on són les associacions de veïns, les plataformes, els sindicats… 

Quan governen les esquerres, déu nos en guard d’haver de queixar-nos d’alguna cosa: no hi ha ningú capaç. Quan governen les dretes, déu nos en guard igualment, però almenys surten, de sota les pedres, les plataformes, les associacions de veïns, els sindicats…i et pots esbravar.

Té molta raó Maragall (convertit en el nostre oracle, per mor de les circumstàncies) quan diu que el PSC és un partit caduc. Però i els altres partits? I les associacions i els sindicats? I la gent normal? Hi ha algú que beli? Hi ha algú que gosi desafiar la por que té de fer-li perdre alguns vots al gran Zapatero, l’home dels mil somriures. Si no ens afanyem, aviat serem un ramat de xais, amb els somriures congelats.

2 pensaments a “XAIS CAP A L’ESCORXADOR

  1. Hola! Jo, vivint una mica lluny del caos, considero que sort n’hi ha del què en alguns mitjans han anomenat ‘civisme’ dels ciutadans, i tu n’anomenes un comportament de xais. Però penso que tens tota la raó del món, i no s’hauria d’estar tant callat davant aquesta situació. Alguns nanus portaven ahir uns papers denunciant el servei que reben.

    Crec que, digues-me agosarat o no, una vaga general no seria una mala idea per combatre el què està passant. Al cap i a la fi, els afectats són els treballadors, estudiants i ciutadans en general que no reben un servei eficaç i eficient en un moment que ens omplim molt la boca de tenir un bon ‘estat’ del benestar…

    Per tant, VAGA GENERAL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *