PASSAR-LES PUTES A LA CARRETERA

Algú sap on dormen les dones que fan la carretera? Un servidor, que fa sovint la C-17 i la N-II, s’ho ha preguntat sovint. I on mengen? Dinen en un restaurant de menús, com vostè o com jo? o el mateix minibús que les ha repartit pels revolts i trencalls passa més tard a donar-los una d’aquelles bossetes amb ous durs que als hotels en diuen "pícnic"? Perquè les reparteixen en furgoneta, oi? O van a peu a la feina? O en una motoreta? També he observat (no volgueu ara fer sang d’aquest comentari!), en passant, ep, en passant, que algunes estan parlant per mòbil….

Algú sap o es pot imaginar a qui truquen?Què es diuen? En quina llengua parlen? Qui els carrega el mòbil? Quina melodia els sona? I també m’he adonat -ei, gairebé sense voler fixar-m’hi- que porten unes peces de roba molt curtes, molt enxarolades, molt vistoses, on les deuen comprar? Hi ha un servei d’atrezzo, de la mateixa manera que hi ha un servei de càtering i un servei de transport comunitari? I aquesta roba tan vistosa, després de rentar-la, on l’estenen? I quan van a fer les seves necessitats, van sempre darrere les mateixes mates? A vegades les veus en colles de tres o quatre…de què parlen entre elles? Quina és la seva llengua pont? I quan han encès una foguera i arriben clients i elles han d’anar abandonant el lloc on fan collet per anar a fer el què és pròpiament la seva feina, qui apaga aquell foc? Podríem estar fent-nos preguntes fins demà o fins demà passat, perquè, la veritat, només que t’aturis un moment a pensar-hi, de seguida t’adones que aquestes dones que fan la carretera deuen passar-les molt putes! Tot i això, cada dia se’n veuen més.

10 pensaments a “PASSAR-LES PUTES A LA CARRETERA

 1.    Un senyor escrit que busca més enllà sobre un tema  que, a vegades, és motiu de broma, però que desconeixem en la seva part més profunda; quines en són les causes que les porten a prostituir-se? Realment ho fan perquè és l’últim recurs que els queda? O bé ho fan perquè els és més rentable que d’altres feines? Perquè, si bé la gran majoria són estrangeres, també n´hi ha forces que són del país, i que podrien guanyar-se la vida d’alguna forma diferent.
  Però bé, cada història és un cas, i cada prostituta deu tenir els seus motius…o no.

 2. L’R diu que cada dia se’n veuen més. No deu ser que els catalans hi són aficionats? Expliqueu-me, sinó, d’on surt aquest gavadal de paraules i expressions derivades de ‘puta’. Ei, que no me les invento, que ho diu el Diccionari de renecs i paraulotes de Pere Verdaguer (Perpinyà: Trabucaire, 1999):

  putà /putana, puta de carrer, puta de caserna, puta de misèria, putamanyac/putamanyaga, putana, putanga, putanyona, putarra, putarrassa, putarrot/putarrota, putassa, puter, puto, putot.

 3. De fet n’hi ha tantes que es podrien estalviar les fites quilomètriques i comptar per putes en comptes de per Km però, acudits a part, em deprimeix veure tanta noia jove en aquest ofici. Vendre intimitat no es "comerç just", potser aquest concepte de despesa responsable també s’hauria d’aplicar a les dones de la carretera: La prostituta de comerç just no tindria macarra i cobraria una mica mes solament per aconsellar als clients que s’ho fessin amb la dona o amb la amant.

 4. Eii!!! m’ha agradat molt la foto, molt original.Comentar que em sembla que aquestes noies no pensen gaire en totes aquestes qüestions, em sembla que s’hi veuen ficades sense saber com.
  Ens veiem.

 5. Em pensava que jo era l’únic Barni que tenia dret exclusiu als comentaris d’aquest bloc, però ja veig que algun impostor m’ha passat al davant ):

  Salut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *