Conte inèdit a paperdevidre.cat

Bordeus-Viella 027

S’acosta el dia que volíem. Tardor, fred, llum de biaix. Dignitat, totes les coses que tenim al cap. Etc. Les persones que ens vénen al cap. Dignitat, llibertat. Calma, sobretot calma. M’agrada la vida normal. Llegir. Badar. Aquests dies, per casualitat aquests dies, em publiquen un conte a paperdevidre.cat, el voldria compartir amb vosaltres. I tots els altres contes de la revista. Tardor, fred, llum de biaix i per fi una revista que només publica contes. Alguns de molt bons. D’altres que, mira. Com ara el meu, que, mira. Són gustos. Aquest cap de semana intens estic segur que també tindrà una estona pel recolliment, per mirar la llum de la tardor, per llegir…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *