TOPONÍMIA (el bac dels Astors)

El bac dels Astors, el gorg del Marquès, el rec de Miralles. La baga Gran, el Baguet, el bosquet…de Fumanya. L’alzinar de la Vila, els Rourets, la Pinassa. Les Cabrasses. Cabres Mortes…

Serrat de cal Jep Sant, serrat del Tió, Serradevila. Les tanques de la Tor, el terrer Roig, els Quatre Termenals, la Ramada Encantada. El Perotet, el Gascó, can Jaques. la Casa Nova, la Casa Xica, la Casa Gran, la Caseta, el Casó. El Campet, el Campàs, el camp…de l’Erra. La Soleia, el camp dels Erms, Clarà, font Codoleda. I font Canaleta. Rocadembosch, la roca de la Clau, el Roc Gros…del Puig-xot, Rocatova, pedra Dreta. Viladeures, Vilacanina, Casa Nova de la Vila. La creu de la Tecla, la creu del Mateu, la creu de la Coma. I el bac dels Astors i el gorg del Marquès i la plaça del Marquès…de l’Argentera. I el pla de Palau, el rec Comtal, la font de Canaletes. Pedralbes, Horta, sant Pau del Camp, el camp Nou, el camp de l’Arpa, el camp de la Bota. El Peu de la Creu, la Guineueta, la Riereta. Les Corts, el Prat, la Ribera, el Turó…de la Peira. El bac dels Astors, el gorg del Marquès…etcétera.