GIRONA

Un tros de coca per la meva boca. Anem a barraques. Ha arribat una altra nit al carrer dels Torrats. M’enamora a mi. Fa una fred…

El Punt, el pont. De pedra. Pedret, el Mercadal, Sant Narcís, Font de la Pólvora. Fontajau. El pavelló de Fontajau. Eiffel, Lorenzana, Pla. A la carretera de Salt. Pujo’t i baixo’t. Independència, Santa  Clara, carrer Nou. Les àligues, l’Angelot, les mosques. Onyar, Ter, Galligants, Güell…La Terra, la Força, la Llibertat. La Rambla de la LLibertat. Carrer del Carme, Vista Alegre, el Núria, carrer Rutlla, Emili Grahit. Jaume Primer, el Rei Martí, Ermessenda i sant Fèlix. La lleona. El cul. Peixeteries. Llibertat. El pont, el Punt. Un tros de pa pel meu germà. Una botifarra per la meva mare. Fa una fred. Els plàtans de la Devesa. La sala de Ball de la Devesa. Correus. Quedem a les escales de Correus. Per Fires. A barraques. A la copa. Cases de l’Onyar, ponts de l’Onyar, aigua de l’Onyar. Xiscles de gavià argentat. Voltes i més voltes i sota les voltes i la llibreria les Voltes. La 22. La Geli. Temps de flors. Temps era temps. Ruyra. Ciutadans. Ciutadans. La Fontana d’Or. La Font de la Pólvora. El Pou Rodó. Les escales de la Catedral. Les escales. Les escales de la Catedral. El pont de Pedra, plaça Catalunya, el quiosc de plaça Catalunya, el viaducte del tren, Sant Fèlix, el passeig de la Copa i altra volta la plaça del Vi, el museu del vi, la pujada de sant Martí. Sivilla, Lorenzana. I la casa de Cultura. Maragall. Ginesta. Carrer del Carme, carrer del Carme, carrer del Carme. Uned. Campdorà, N-II, Teatre Municipal, Sant Domènec. La Muralla. Els Rèis de l’Orient. Quatre cantons. Carrer Nou, Barri Vell, Eixample, Marquès de Camps. Són fires. Le Bistrot. Les castanyeres. Les atraccions. Crits de gavià argentat. Girona, Giròna, Giròna, coi.

19 pensaments a “GIRONA

  1. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *