confidencialcat. CiU i FAES

ja m’han regalat el DVD de CiU

quina desagradable sorpresa en comprovar que l’estil és el mateix que el famós DVD de la FAES a propòsit de l’11 -M i  ETA, la connexió Patxi-Mohammed, el mateix rigor i el mateix sistema de mùsiques i imatges parafeixistes.
 I ara va i resulta que la retallada de l’Estatut la va fer el Montilla, tot i que la foto se la va fer el Mas amb el ZP i contents que estaven tots dos.
I encara es permeten criticar l’esquerrà Vendrell i la seva manera de financiar el partit. No em sorprén que ara Unió s’hagi desmarcat del DVD, ells que tenen un ex-conseller de judicis i un cadàver sobre la taula.  Segurament el Mas deu ser més partidari de les donacions anònimes que els permeten regalar un milió de DVD al poble en general sense aclarir d’on han sortit els diners.
Estic tan enfadat que em posaria a plorar. Però ara me’n vaig al Tarrós perquè han organitzat una ofrena al President Companys.
I encara estic relativament content per un altre tema que no explicaré ara però que té a veure amb una noia excel·lent. Potser que ho explicaré un altre dia.

Endavant sempre.

Ciao

Afegeix un comentari