Donec perficiam (3) Encara ens tocarà córrer

 

Dijous, 16 de gener de 2020

El fatxerio espanyol cada vegada surt més agressivament al carrer.

Porten les seves  banderes, armes blanques i negres, samarretes i distintius de fatxa. Canten cançons feixistes, fan salutacions feixistes, van vestits de fatxa i es comporten com els fatxes.

Ja te’n guardaràs tu molt, però, de dir-los “fatxes” perquè ve la Fiscalia, t’imputa un delicte d’odi i fas cap a comissaria o a la presó en qüestió d’hores.

Heus ací la causa fonamental de l’augment del fatxerio pels carrers: la protecció que tenen dels jutjats i de la policia.

Un feixista espanyol pot fer salutacions nazis i cantar el Cara al sol, amb l’absoluta seguretat de què ningú no li dirà res, si no és per felicitar-lo.  Per això poden anar cridant i cantant tan alegrement.

Com que saben que tenen la protecció de la policia, poden  insultar impunement un grup d’antifeixistes i més tranquil·lament encara un grup de jubilats que es reuneixen per cantar en favor de la llibertat.

Sovint la policia grava, identifica i dispersa grollerament  els jubilats.

Entre la policia hi ha també un cos selecte de fatxes de tota la vida. Van fer-se el demòcrata durant una temporada però ja han vist que no cal, que poden anar de fatxa tranquil·lament, que ningú no els dirà res. Per això, fora de servei, formen part d’aquests grups més sorollosos. No ho poden evitar.

Espanya és un país feixista, profundament dretà i inculte.

Si formes part d’un grup més dèbil que el grup de fatxes que protegeix la policia, la tens molt clara.

Vigila.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.