Donec perficiam (2) Comença l’espectacle.

 

 

2                     Comença l’espectacle

 

Dijous, 9 de gener de 2020

 

La temporada serà interessant.

Disposem d’un personal capaç de muntar un espectacle de primera magnitud.

Ja ho vam vore prou al Parlament espanyol. Una exhibició d’insults, improperis, crits, xiulades i aplaudiments de primer nivell. Només va faltar un Guaidó escalant la reixa d’entrada i una senyora portant una Bíblia. La Sra. Cayetana amb el seu llibret no era el mateix, francament.

Es cert que els polítics sovint actuen pensant  en les televisions i ara últimament en les xarxes socials i és per això que parlen  cercant  només els possibles titulars i una mica estan en un lluita contínua pel qui la dirà més grossa.

Això també és interessant perquè ha donat peu a un nou gènere literari, parateatral que a la llarga podria ser interessant. També té un cert interès la posada en escena d’uns i altres, el mutis pel foro de VOX quan puja a parlar el portaveu de Bildu i el retorn quan havia de parlar la de la CUP que, ara que ho dius, es devia quedar una mica desencisada. I aquell tipus ridícul que, en comptes de marxar, es va girar d’esquena a l’orador i es va empassar tot el discurs.

Total, va, que tenim un Parlamento com una olla de grills.

Així i tot, cal pensar que la gent estarà per la feina i que seran capaços entre tots d’acabar portant endavant una legislatura com cal, és a dir, que porti la llibertat a tots els empresonats i imputats i que porti la independència  de Catalunya.

Es per això que vam recolzar la investidura del Pedrogan, no?

O em vaig perdre alguna cosa?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.