República i teatre (92) Tots som terroristes

 

 

dijous 26 de setembre de 2019

 

Suposo que no hi havia cap dubte, però, per si de cas, l’Estat Espanyol, ha fet una altra demostració de fatxenderia (anava a dir de feixisme estricte).

El govern del PSOE del Sr. Sànchez, l’esquerra espanyola,  ha entrat en campanya i ho ha fet de la manera més rentable electoralment parlant: putejant Catalunya.

Demostrant a tota Espanya que sense el 155 ens tenen perfectament dominats i controlats, que el “a por ellos” no s’ha acabat.

Porten 500 picoletos, més gent que no van portar per les inundacions de Múrcia i el P.V., per cert, i amb una gran demostració de força, armament, cotxes, helicòpters i amenaces a batlles de pobles petits, s’emporten segrestats nou ciutadans acusats ni més ni menys que de terrorisme.

Diuen els experts que si pensaven trobar algun tipus d’explosiu, haguessin fet venir els TEDAX que són els especialistes en el tema. Però no, ja ho sabien que no trobarien res.

Tampoc em sorprendria gaire que aparegués un paquet de Goma2  o qualsevol altre explosiu entre la roba o els papers d’algun dels detinguts. No em sorprendria ni gota.

Ha quedat clar que si volen ens poden detenir a qualsevol de nosaltres, a mi per escriure i a tu per llegir.

Ens poden acusar de terrorisme.

Si tens aiguarràs a casa, la tens clara. I amb la ginebra es pot fer un còctel Molotov, ho sap tothom.

Volen crear un clima de violència per poder parlar de rebel·lió, sedició i terrorisme.

I no ens enganyem, amb alguna excepció, dreta i esquerra espanyola, estan d’acord en la maniobra.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.