República i teatre (86) Caldrà vigilar.

 

 

dijous 15 d’agost de 2019

 

No he tingut més opció que acabar sabent que a Madrid s’ha instal·lat un govern de fatxes com el d’Andalusia.

Han fet una mica més de comèdia però al final se n’han sortit amb la seva. He sentit alguns comentaris sobre la dona aquesta que han posat al capdavant.

Els més moderats diuen que és un florero de grans proporcions i que seguirà manant el Comitè Central del P.P. amb l’ajut del Tribunal Supremo i el Tribunal Constitucional, que per això l’han nomenat. Es molt possible.

A l’estat espanyol ja estan arribant en un punt  que, segons els experts, els tribunals estan posant en perill la pròpia democràcia espanyola.

Exemple pràctic: a  Mallorca, el Parlament aprova una llei per la qual no es poden matar toros en públic. Arriba el Constitucional, fa l’enganyifa o truc  corresponent i ja es poden matar toros, fins i tot amb el Cara el Sol a tot drap mentre van venent les entrades. Queda clar que qui mana no és el poble.

Manen els jutges que han posat els partits polítics i que estan al servei del poder. Estan al servei dels qui volen oferir als turistes la seva ració de Vivaspaña.  Estan al servei dels diners.

No caldrà fer una llista de les malifetes del Tribunal Constitucional directament contra el Parlament català i doncs, contra el poble català. Des de la retallada de l’Estatut fins ahir a la tarda.

Però és que ho tenen tot: la policia, l’exèrcit, els diners, la justícia i els mitjans de comunicació.

A nosaltres ens queda ben poca cosa.

Caldrà vigilar atentament.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.