República i teatre (55) Embolicant la troca

 

 

dijous 10 de gener de 2019

 

Ja han pactat el govern andalús. El Trifatxito els diuen. Ara li estan donant veu als de Vox.

Hi ha qui diu que és un estratagema per tal que PP i C’s puguin presentar-se com dreta moderada o centre dreta. Tot és possible.

Els de Vox van de fatxa declarat i ells poden anar de moderat tot i que segueixen endavant amb els seus pactes.

La tècnica no és del tot errònia.  Fins i tot entre nosaltres, s’ha sentit alguna veu dient que “no podem deixar caure el Sànchez, perquè l’alternativa és molt pitjor”. Es tracta justament d’això, de fer veure que no hi ha més remei que fer-nos càrrec nosaltres dels seus problemes.

Em sembla que hi ha una voluntat evident d’embolicar la troca, de manera que no es vegi clarament res del que està passant. Ni amb el judici dels nostres empresonats, ni amb la femer de la justícia, ni amb els casos de violència masclista.

Només falta constatar que personatges com el tal Casado, han embogit definitivament amb l’aplaudiment dels mitjans de comunicació espanyols.

Li he sentit dir unes coses absolutament perilloses. No només pel que fa a les seves crides al 155 que ja sabem que funciona com un mantra, sinó per les mentides que s’inventa quan parla del procés, de la situació de Catalunya  i de la violència dels nostres carrers. No es fa vergonya de res. Es presenta ell mateix com un màrtir de la causa i de la sagrada Constitución.

Quan penso que un personatge semblant podria ser president de l’estat espanyol tremolo de cames.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.