República i teatre (25) Del foc i les brases

 

 

dijous 7 de juny de 2018

 

La nova deriva que esta dissenyant  el Gobierno espanyol tampoc et pensis que ens ha d’omplir de joia.

Lo Rajoy s’ha retirat fent tota mena de genuflexió a la idea d’Espanya i amb els emocionats aplaudiments de tota la banda de lladres que l’han acompanyat durant aquests anys. Un espectacle emocionant.

Em sembla molt que no té ni idea de per què l’han fet fora.  Tan bé que ho ha fet, tant que s’ha esforçat, tanta admiració que ha despertat al seu pas i el fan fora. No li cap al cap.

Un bon descans que ens va quedar.

El substitut, però,  també és de la crosta de coco. Ha deixat molt clar que no vol abandonar la cursa de l’espanyol de l’any. S’ha envoltat d’un personal francament perillós. Fins i tot ha recuperat alguna mòmia escrupolosament desinfectada, per això.

Per les xarxes socials corren tota mena de twits, videos i recordatoris d’hemeroteca amb declaracions, gracietes i fragments de discursos més o menys abrandats d’uns i altres.

Com que el PP segueix amb les urpes en tensió, el PSOE no vol donar cap oportunitat perquè l’ataquin per ser poc espanyol. Això no passarà.

Si convé reforçaran l’aparell repressiu de l’Estat, allò que en diem les forces d’ocupació. Pel que fa a Catalunya tampoc et pensis que ens aniran millor les coses.

Tot el que avancem serà allò que els tribunals europeus puguin obligar a fer al govern espanyol i poca cosa més.

Ens queda, però, la seguretat que aquesta penya de brètols seguiran fabricant independentistes a tota màquina i algun dia marxarem.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.