República i teatre (8) Presos polítics

 

dijous 8 de febrer de 2018

Ara he llegit que al Jordi Sànchez no el deixen sortir de la presó perquè no ha deixat de ser independentista i a més a més ha deixat clar que ho seguirà sent.

No sé si no és aquesta exactament la definició de pres polític. Algú que està a la presó per les seves idees polítiques. Es això, no?

Segons que sembla el tal Llarena que és el jutge encarregat del tema, té la potestat de retenir-lo a la presó. No està tipificat el delicte al codi penal corresponent?  Com pot ser que això depengui de la voluntat i el criteri d’un personatge?

Hi ha, però, una altra pregunta molt més preocupant i és la següent: Si el Jordi Sànchez està a la presó per ser independentista, per què no hi sóc jo?  I tu? per què no hi ets tu?  Perquè al Sr. Llarena no li ha passat per la bossa escrotal? Perquè no ens coneix?

Ara diu que ja estan preparant una llista de gent que aniran passant per la presó tal i com vagin fent les llistes del personal  que podria ocupar algun càrrec en un futur govern de la Generalitat. Diu que en tenen una trentena.

Algun trepa de la judicatura, com que es veu que ser el més malparit de tots dóna punts en la carrera que tenen pels càrrecs d’honor, ja ha dit que TOTS els participants en les manifestacions de les darreres diades, poden ser acusats de rebel·lia i, segons com, de terrorisme violent.

No em voldria perdre en pensaments obscurs i dir tot de males paraules però t’ho torno a preguntar: Per què no hi sóc jo a la presó i, sobretot, per què no hi ets tu?

Ves-ho  rumiant.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.