Paret amunt (94) Ho tenim guanyat

 

dijous 21 de setembre de 2017

 

L’Estat espanyol està fent fins i tot més del que calia esperar.

Es cert que ens havien dit que estaven disposats a tot per tal que el referèndum no es celebrés, vull dir que ja ho sabíem que anaven a per nosaltres.

Guerra bruta, amenaces, fiscals exaltats, jutges en nòmina, clavegueres de l’estat en ebullició, ja ens ho esperàvem tot.

Fins i tot ens esperàvem, i no ha sortit fins ara, algun compte corrent del Puigdemont o del Junqueras perdut per algun banc suís, alguns diners trobats en algun armari amagat a casa d’un o altre o un assumpte tèrbol de drogues i prostitució infantil.

Com que els del P.P. hi tenen la mà trencada en aquests negocis, no seria difícil muntar un numeret o altre. No perdem del tot les esperances.

Ara que la Guàrdia Civil s’ha emportat fins i tot els ordinadors particulars d’alguns càrrecs de la Generalitat i àdhuc, si no ho he entès malament, l’ordinador de la dona d’un dels encausats, tampoc et penses que em sorprendria molt que hi aparegués qualsevol cosa suspecta de.

Ho hem vist a totes les pel·lícules  l’escena aquella de la poli deixant entre les coses del que volen inculpar una bosseta de coca, no?

Que costaria molt de penjar qualsevol cosa a un ordinador? No gaire. No vull donar idees.

De moment  han omplert el país de policies fent-se el fatxenda amb la població. Així i tot avui he vist una demostració de força de la gent com feia temps que no havia vist. Pacíficament, civilitzadament.

Els noucentistes n’estarien orgullosos.

Ho tenim guanyat.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.