Paret amunt (91) República catalana

 

dijous 31 d’agost de 2017

 

La Casa Reial publica unes fotos de la mani on les pancartes han desaparegut.

A la Sexta TV a un informatiu sobre la manifestació, se sentien crits d’Independència, Independència.

El P.P. i la seva marca blanca reparteixen  banderes espanyoles mentre denuncien que hi ha gent  capaç de “polititzar” la mani. Encara sort del vídeo on es veuen els seus abonats repartint les banderes d’Espanya.

A TVE1 silencien la xiulada al Rei i al Rajoy i després fan només primers plans, de manera que no es vegi ni cap pancarta ni cap senyera.

El Ministre Zoido segueix mentint per la gola mentre explica per què els Mossos no formen part de l’Europol i l’Ertzaintza sí que en forma part. La Soraya no sap per què no en formen part i el Millo, pobre, no sap què és l’Europol.

Tot plegat, però, nosaltres seguim avançant. Ja tenim les urnes, tenim el cens, tenim totes les garanties del món, votarem i tant que votarem i ja estem preparant el dia 2 d’octubre.

A Espanya segueixen dient que no hi ha res a fer, que quanto mejor peor, que  de la corrupció no saben res i de la Gürtel tampoc.

Els del PSOE, recordo que el tal Sànchez va guanyar unes primàries dient que faria fora el Rajoy, s’han posat al costat de la dreta franquista i ara diu que cal rampinyar-nos les urnes.

Que ho faran ells? Pagaran algú que ho faci? S’inventaran alguna cosa per tal que ho faci algun cos de seguretat estatal? El propi Exèrcit?

No saben on dar-les. No saben què fer. I nosaltres sí. Ho sabem del cert.

Es un avantatge evident.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.