Paret amunt (89) Aznar i Chaves

 

dijous 17 d’agost de 2016

 

Ara diu que el P.P. es va finançar il·legalment amb uns diners que li van arribar ni més ni menys que de la Veneçuela del Chaves.

No sé si m’ho creure però suposo que sí. De fet, il·lustrant la notícia hi havia tres o quatre fotos de l’inefable Sr. Aznar amb l’Hugo Chaves.

Vull dir que coneguts sí que ho eren i amics no t’ho diré, però és sabut que el tal Aznar, a l’hora de fer diners, no és especialment meticulós, vull dir que si hi havia potrodolars pel mig, seria molt possible.

Ara, que em diguis que al P.P. no va arribar ni un dolar i que se’ls va quedar tots el Sr. Aznar, també m’ho creuré.  De fet, ja em creuré tot el que em diguin del P.P. i dels seus dirigents.

Crec que han arribat a un nivell de pudrigori desconegut per a nosaltres.

Allò que toquen queda corrupte. Són una mena de rei Mides: allò que toquen queda emmerdat indefectiblement. Ja pots anar fent una llista.

Des de fa anys que estan acumulant una tal quantitat de porqueria  que semblava impossible. Des del corredor mediterrani que passa per Madrid, a trams de l’AVE amb 14 passatgers per any. El cas del Prat també el podem incloure a la llista aquesta de despropòsits, amb la Guàrdia Civil inclosa.

Em queda la satisfacció de saber que se’ls està acabant el txollo, perquè el benemèrit Sr. Rivera, ja ha dit, molt seriosament, que si es torna a produir un cas de corrupció en el P.P. és possible que, amb permís de la banca, es comenci a enfadar.

I encara volen que ens quedem amb ells? També són ganes, francament.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.