Paret amunt (80) Paraules

 

dijous 15 de juny de 2017

Hem arribat en un punt en el qual les paraules, potser, ja no signifiquen res.

Així per exemple, aquell barrut del Pedro Sànchez havia dit que el primer que faria si tornava a ser secretari general del PSOE seria demanar la dimissió del Sr. Mariano. Ho va dir, sí i què? No, que no va ser ben interpretat, volia dir alguna altra cosa. Ah val.

I el tal Albert Rivera, que no havia dit que no recolzarien més el P.P. si es donaven nous casos de corrupció? Ho va dir, sí. Però no es referia a la corrupció, es referia a la corrupció. Ah, val, perdona.

I els Comuns que diu que estan per un referèndum però que no pensen fer res per aconseguir-lo? Tampoc no han estat ben interpretats. No es referien a un referèndum pactat sinó a un referèndum pactat. Ah, val. Em pensava que.

Aquí l’únic que parla clar és el Sr. Mariano quan diu: “Cuanto peor mejor para todos y cuanto peor para todos mejor, mejor para mi el suyo beneficio político”.  Està tan clar que tot el P.P. i els Ciutadanos aplaudeixen com un sol home.

Es nota prou que el Sr. Mariano és, segons una enquesta que tampoc no sé on es va fer, el polític més intel·ligent de tots els polítics espanyols.

Tampoc no ens ha d’estranyar res en un país on els qui volen posar urnes al carrer per saber què vol la gent, són “violents colpistes” i els fatxes confessos són els demòcrates.

Així les coses, què ens ha de sorprendre? Que les xarxes vagin plenes de felicitacions al Sr. Mariano?

Nooo, tampoc, que són plataformes que les paga el P.P..

Ah val, gràcies.

 

 

Guardar

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.