Paret amunt (68) De la cabra i la manta.

 

dijous 23 de març de 2017

 

Hi ha setmanes que sembla que sí que la solució serà la cabra, la manta i la cova perduda en alguna muntanya altíssima.

Tampoc no queda clar per què estan fent el que fan. Quin desig secret deu moure a segons quin personatge per fer el que fa diàriament.  Deu ser alguna mena de desig profund insatisfet, estrany, reiteratiu. Algú, però, deu saber les causes profundes, no?

Hi ha qui cada dia, quan s’aixeca del llit pensa a vore quina en podrà fer per tal que la cosa no vagi endavant.

Ara els de Podemos diu que també s’han apuntat a fer el corredor central en detriment del Corredor Mediterrani. I els de Podemos valencians què diuen? I els Catalans? Es que ells saben alguna cosa més que nosaltres.?

Es veritat que pensen fer el centre logístic de distribució de mercaderies marítimes a Ciudad Real? Ho has llegit perfectament, sí. No Cartagena, no València, no Castelló, Ciudad Real. Vivajpaña i Vivalmariano.

Que el P.P. i la seva crossa i el PSOE, de pas, hi estiguin d’acord, ja ens ho podíem pensar perquè se sap que per a ells no hi ha cap més interès que Ejpaña. I si, de pas, poden putejar una mica les colònies, millor que millor, més Vivajpaña, però de Podemos no ens ho esperàvem, o si. I del PSC?

Ves que no tingués raó el Josep Pla quan va dir que el que més s’assembla a un espanyol de dretes, és un espanyol d’esquerres. Igual va i tenia raó. No sé.

Hauria de parlar amb algun Podemita a vore si m’ho pot explicar, però és que no tinc gens de ganes de parlar.

Ho sabrà el Mariano?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.