Paret amunt (63) Falsària en cap

 

dijous 16 de febrer de 2017

 

Es tracta de donar una imatge dels independentistes com a gent violenta, kaleborroques o terroristes en general.

Fins ara no els ha sortit molt bé perquè totes les manifestacions d’independentistes han estat exemple de capteniment i bona conducta. Fins i tot, trobant-se un milió d’independentistes no han trencat ni una paperera. Això els resulta intolerable, naturalment.

Per això sempre, en acabar les trobades o manifestacions, diversos grups d’incontrolats, perfectament coneguts per les autoritats de sempre, cremen alguns cotxes, trenquen alguns aparadors i fan córrer els contenidors que han encès. Tot sigui per la imatge aquesta de violència que diem.

De vegades ni això,  i llavors una senyora fiscal en cap s’inventa un seguit d’agressions verbals i àdhuc el perill d’alguna agressió física que es va veure ella tot i que estava a cent metres dels que la insultaven i fa una roda de premsa per explicar el que havia sofert, en silenci, i com, mai de la vida, havia patit tanta por.

Els qui han  amenaçat  de mort el Mas, el Puigdemont , el Junqueres i  la Joana Ortega, poden estar ben tranquils que ningú no els dirà res. Ara, els qui van enviar a la merda la senyora fiscal en cap aquesta, no te dic que no facin cap a la presó.

A banda de ser independentistes, no se n’havia vist mai  tanta de violència.

Als vídeos i a les fotos es veu prou la por que tenia, l’amenaça i tot plegat.

Fa poc vaig llegir alguna cosa sobre el mentider, el coix i la mare de tots dos.

Ara m’ha vingut al cap.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.