De les contradiccions

Comentaris d’actualitat

Tothom vol tenir cobertura del  mòbil i d?Internet. Tothom sap que ens cal més i més energia. Tothom sap que les escombraries acabaran per ofegar-nos i que cal fer més abocadors. Tothom sap que cada cop són més necessàries vies de comunicació més ràpides i segures. Tothom està d?acord en això, fins i tots els alcaldes de la zona.

Tanmateix, cada dia veiem a la tele i llegim a la premsa tota mena de manifestació i acte de protesta contra abocadors, línies d?alta tensió, antenes de telefonia mòbil, etc. Com és això possible?

Suposo que la cosa té a veure amb l?egoisme que ens caracteritza.  Línies d?alta tensió? Si, però al meu poble no. Abocadors? Sí, però a la meva comarca, no! Antenes? Sí, clar (jo tinc mòbil) però lluny de casa meva!  Energia eòlica? Sí, però aquí no, perquè fa lleig i agredeix el paisatge idíl·lic que jo visito cada cap de setmana….  I així amb totes i cadascuna de les qüestions que diràs que ens preocupen.

Davant de tot, i amb diferència, vaig jo i els meus interessos particulars, la meva pròpia bèstia, després ja parlarem del que convé al territori, a la pàtria estimada o a la humanitat en general.

El tema està així i no es pot fer molt més.

Podríem, això sí, assistir a alguna de les manifestacions previstes per aquest cap de setmana.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.