Postals de la guerra

El líder d’Hezbol·làh

 

Un col·lega em va passar una foto del Hassan Nasral·là, el líder

d’Hezbollàh al Líban, i em va preguntar si no em neguitejava el seu

aspecte.

Em vaig mirar la foto I  li vaig dir que allò que em neguiteja de la foto

del líder és el serrellet. Una clenxa que delicadament li surt per sota

del turbant, com un ?oecaracolillo? d?aquells de les tradicionals

folkclòriques.

Em sembla un detall impropi d?un home preocupat pel seu poble i per la guerra..  Un líder religiós i polític, capaç de portar el seu poble a una guerra sense resultats positius possibles, una guerra especialment bruta perquè es fa en nom de Déu… I que en aquest escenari, el líder d?un partit tan radical com Hezbol·làh, tingui temps i ganes, cada matí, de fer-se el serrellet i el rínxol per sota del turbant, em sembla perillós, francament.  Un partit que prohibeix tota sensualitat a les dones en públic, i ell, mira, tan ben afaitat, tan ben hidratat i amb el rinxolet i tot. Sembla més aviat un model de refinament, de luxe i de sensualitat. No m?agrada.

També és cert que diu que els camins del Senyor són inescrutables. Vull dir que igual hi ha una norma que diu que les dones no es poden arreglar i els capellans sí.  Tampoc no m?estranyaria gaire.

Però, el tipus aquest no m’agrada. Es cert.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.