L’ha dita grossa

Una carta a l’Avui.

Carta al director

 

 

He llegit detingudament les declaracions que alguns mitjans de comunicació  han atribuït a Mn. Cañizares, i que en el vostre diari, fins i tot, van  aparèixer , a l?apartat L?ha dita grossa. (vid, Avui, 31.7.06)

Es cert que Mn. Cañizares no és el més intel·ligent dels bisbes espanyols i és cert que quan el van nomenar Vicepresidente de la Conferència Episcopal Española, ens vam quedar tots amb un pam de nas, però tan burro tampoc no és. Revisem el cas:

Aquestes paraules sí que són d?En Cañizares, però no pas de l?Arquebisbe sinó del porter del València C.F. al qual van preguntar si s?estimava més jugar amb la Selección Española o amb la selecció de la seva comunitat autònoma, i en Cañizares ? el porter- com que és un noi molt de la broma, va contestar amb aquest estirabot que alguns mitjans de comunicació, i vosaltres també, han atribuït, per error, al Sr. Arquebisbe.

Com que rectificar és de savis, espero que una cosa o altra ja fareu.

Suposo que va anar així, vull dir, perquè si no, ja no és que l?ha dita grossa, és que correm un gros perill.

 

Atentament

Pere Siric

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.