Sobre els màrtirs

Es que tinc encara alguns dubtes

Diu que qui es penja al damunt un grapat de bombes i, en fer-les esclatar, es mata amb un grup nombrós d?innocents, va directament al cel  i Déu li premiarà la feta amb un paradís etern ple de menjar abundant i sexe a dojo. Es possible i no tinc arguments per negar-ho categòricament. (de Déu te pots esperar qualsevol cosa)

Em neguiteja, però, que els ideòlegs, els qui ho prediquen, no es maten pas. Ells ho prediquen però se?n tornen cap a les seves cases o els seus palaus on viuen amb tota mena de luxes i no es maten pas. Algú sap per què? Em sembla que algú està amagant alguna cosa. Que ens estan enganyant vull dir.

Començaria a creure que tenen raó si s?autoimmolés el Rei de l?Aràbia Saudí i la seva reial família, si s?autoimmolessin els grans aiatolàs, si el propi Bin Laden s?autoimmolés.

Mentre ho facin nois i noies perfectament anònims, sense ofici ni benefici, i amb un futur més que incert, mantindré els meus dubtes.

I ja em perdonaran.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.