16 de juliol de 2012
Sense categoria
1 comentari

Philips es nega a complir la llei que l?obliga a etiquetar en català

Així ho ha confirmat a través d’una carta escrita a un consumidor que s’hi havia adreçat i que ha fet arribar  a la Plataforma per la llengua. Les raons que textualment addueix la multinacional per mantenir les instruccions en la il·legalitat són que “malauradament no disposem de les traduccions en totes les llengües. Els productes Philips es comercialitzen a tot el món i les traduccions es fan cobrint la major població possible”. Per acontentar l’usuari el departament d’Atenció al Client de la marca, el que sí que ha fet és enviar-li un obsequi.

En canvi, les instruccions dels productes de Philips es poden trobar, entre moltes altres, en llengües com el ltuà, búlgar, estonià, noruec, indonesi, eslovè, vietnamita, malai, letó, grec, finès, kazakh, persa, croat, danès, txec o tailandès.

Philips es desmarca d’altres empreses d’electrodomèstics com Taurus, Fagor o Whrirpool que sí que inclouen el català en el llibret d’instruccions. La Plataforma per la Llengua denuncia públicament que una empresa de la importància de Philips es negui a incloure el català entre els idiomes de les instruccions dels seus productes, incomplint el Codi de Consum, és a dir, la legislació vigent a Catalunya en aquest àmbit.

  1. Dużo jednostek zastanawia się, co istnieje składnikiem płynu / kartridży, jaki użytkują elektronowe pety (e-papierosy). Kardynalną substancją egzystuje glikol propylenowy. Istnieje to organiczny kompozyt sztuczny spośród zgrupowania spirytusów. Bezbarwna, oleista ciecz, o słodkim smaku. Kompozyt nie jest toksyczny, a za sprawą swoim atrybutom egzystuje szeroko stosowany w farmacji. Zastaniemy go moderowany katalog stron w jadłu, syropach na kaszlanie, oraz nawet paście aż do zębów azali wielokrotnie płynie aż do płukania ust. Na wyrobach jadalnych katalog stron jest znamionowany jako E1150. Glikol propylenowy nie widnieje w indeksie materiałów niewiarygodnych w tym momencie obowiązującym w Polsce. Drugie elementy owo m.in. dodatki smakowe, czasami gliceryna natomiast bez wątpienia nikotyna,jaka nie występuje w każdej edycji kartridża – można nabywać ciecze jej zabrane. Zazwyczaj bez pary wkład mieści od 6 do 36 mg nikotyny na ml. Elektronowe pety (e-papierosy) można nabyć także spośród odmiennymi zdaniami.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!