26 de juny de 2012
Sense categoria
0 comentaris

Joves voluntaris participen a la Veu del Poble de ràdio la Bomba (100.3 FM)

Els mitjans de comunicació són una eina fonamental per fonamentar la cohesió social. Des de la Plataforma per la Llengua donem suport a un grup de joves que han engegat un projecte amb ràdio “La Bomba” (100.3 fm) dins el programa “La Veu del Poble”. És un espai que de dilluns a divendres, de 13,00 a 14,00, tracta temes d’interès social, ajuda a la comunitat, informació, cultura, gastronomia i molt més conduit per la periodista d’origen Colombià Omaira Beltran

El projecte consisteix en una col·laboració de mitja hora setmanal on joves voluntaris dinamitzen conjuntament amb la periodista del programa aquest espai en català. Entrevistes, debats, tertúlies amb diferents convidats fan que aquest espai radiofònic esdevingui un referent lingüístic pels oients majoritàriament llatinoamericans.

Amb el suport del programa “Joventut en Acció” hem pogut engegar aquest projecte i també realitzar amb els voluntaris i oients una visita la Representació de la Comissió Europea i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!