Pere Segura i Ferrer

Per compartir: Humanisme, Psicologia, País

17 de juny de 2020
0 comentaris

Llegint DIARIS I INFORMACIÓ…


Fent una passejada pels diaris. Penso que cal llegir també notes o notícies interessants i positives. Sovint la premsa ens aboca al “marro”…
N’escullo tres de “bones” i tres de “dolentes”, ll
egint més aviat blanques o més aviat de negres…
HI poso una petita anotació…

1.Sembla que en Mnuel Cuyàs ha fet ressò en molta gent. Penso que en ell anava prenent cos allò de “ser un mateix i ser amb els altres”…

2.L’Odon Elorza, no vol cobrar dietes doncs, diputat ell, no ha anat a Madrid estant confinat. Ètica política. Ell socialista de tota la vida, els plats bruts dels socialistes els deu rentar a casa.

3.Francina Martí, Presidenta de l’Associació de Mestres “Rosa Sensat” diu que: “l’essència de l’escola rau en la relació personal i el contacte humà”. Molts pensem el mateix per la trobada d’una consulta psicològica.

Hi ha coses que més aviat empipen… com ara

1.La politiqueria que es mou per interessos o dependències miserables més que en la cerca de la veritat i honestedat, com ara PP, PSOE, Vox, quan deixen “immune total” enfront de tota investigació judicial. O quan diuen que aquell aclarit X dels GAL rep tot el suport del seu partit.

2.O penso que és traïdoria ventilar discussions de reunions de govern públicament, tal vegada pensant més en protagonismes indignes que formar part de l'”equip” de govern.

3.Ara li diuen “policia patriòtica”, s’han disfressat alguns de mossos d’esquadra sense haver hagut de passar per filtres adequats?
… … …

Custòdia Compartida?
21.05.2010 | 1.41
Uf! Conflicte? Questió?
07.07.2021 | 1.19
A Sense categoria

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.