Hi torno

 

La situació actual em mou a renovar aquest bloc, desitjant compartir amb  els visitants  pensaments  i coses viscudes.

En començar de nou vull donar una petita llista de temes que considero importants en el moment actual:

1. Necessitem endevinar, intuir, fer prospectiva de com ens trobem i cap a on anem els humans en el moment actual.

2. Trobar l’equilibri entre dos aspectes vitals: Les necessitats per una banda de gestió global i per altra el preservr la importància de la relació humana propera i de la vida comunitària.  Si no en teniem prou amb els temes d’ecologia, energia, interdependència…, la pandèmia ha accelerat la consciència col·lectiva i la valoració dels vincles humans.

3. L’educació de grans i petits precisa equilibris i moviment vital entre certes polaritats. Ensenyament i Educació. Poder, Prestigi i Plaer per una banda i Veritat, Bondat i Bellesa per un altra. Racionalitat i Sentit. Allò privat i allò públic. Ser un mateix i ser amb els altres…

I per avui ho deixo aquí

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *