Les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch: dos discursos

Només a l’Avuí, El Punt i el Periódico ho trobem a primera pàgina, essent quelcom d’interés per tot Catalunya. I ho trobem massa pàgines endins… 

No he pogut escoltar a Tv3 l’Enric Pedrosa, President de la Xarxa d’Entitas que ha fet possible la Restauració del Monument: l’han silenciat?

El que va dir : “Que aquestes quatre columnes ens recordin no només el que hem assolit, sinó el que ens resta i que és el nostre deure aconseguir: la independència.

Mentre que el president de la Generalitat es queda en el sempre més…
“Aquest és un poble que no vol posar límit a les seves aspiracions com a nació, i és en aquest sentit que nosaltres, com aquestes quatre columnes, volem una Catalunya pròspera, una Catalunya en pau, una Catalunya en Benestar i una Catalunya amb molta més llibertat”

Hi ha presoners, tant “institucionalitzats”, que no possen límits a assolir més quotes de llibertat, fins i tot “molta més llibertat” dintre la presó, però no LA LLIBERTAT.

Fins quan tants catalans continuaran votant autonomistes o possibilitats de tripartits com el que hem suportat?

Perquè l’Ajuntament ha vetat la placa que dedicava el monument als patriotes catalans de tots els temps, com volia la Xarxa d’entitats?:
http://www.directe.cat/noticia/117012/el-psc-veta-la-placa-commemorativa-de-les-columnes-puig-i-cadafalch

Per més informació: 
http://www.youtube.com/watch?v=SeM9jYYC_iY&feature=player_embedded

http://www.laxarxa.cat/principal.asp?pagina=/campanyes/xarxa1.asp

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *