Acció Cultural …

Sort en tenim de persones com Eliseu Climent o en Josep Espar Ticó.

Sense ells l’inefable diferència natural i vital dels pobles, en cultura i formes de vida, (ben contraria a l’homologació política o a la fi de la Història de’n Fukuyama), patiría encara més en mans de mesquins dictadors, o de la masa que conrea adormidera o “panem et circenses”.

Ara l’Acció Cultural pendent…

dels recursos presentats…
Ah! Tribunal Constitucional! Dictarà sentència la que sigui, aquest i/o el suprem quan l’ Acció Cultural del País Valencià és trobi que ja  no pot seguir per les quantioses multes que l’imposa la Generalitat Valenciana.
 
I el mateix dia que l’Eugeni Gay, el “Vicepresidente” del Constitucional, es vanta del seu orgull de ser Català i de ser Espanyol, però que es vanta de no ser altre cosa que jurista, sense influència del seu ser català i espanyol en l’exercici del dret, (curiosa esquizofrenia “cultural”), el mateix dia, el seu Tribunal ataca frontalment la llei de consultes.

La llei soleta és inevitablement inculta.
http://www.avui.cat/noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/372198-eliseu-climent-perilla-acpv.html

Nota “al marge”: Convergència és la que va proposar E.Gay pel Tribunal Constitucional. Ara el Govern de Convergència en el conjunt dels càrrecs nomenats, ha fet una distribució salomònica entre “espanyolistes” i “sobiranistes”. El President farà que està per sobrre del bé i del mal, des de l’Olimp? Voldrà acontentar a tots, amb la qual cosa sabem que no satisfarà ningú? Trobarà permanent justificació a l'”ara no toca”? Etc

http://www.avui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/372188-eugeni-gay-el-dret-no-es-innocent-la-nostra-constitucio-es-una-constitucio-politica.html.

http://www.directe.cat/punt-de-mira/121403/els-homes-del-no 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *