La Resistència

Blog d'Oriol Ges

Ho hem aconseguit. Hem fet la unitat independentista a Manresa!

Els representants de Movem Manresa, Reagrupament Independentista (RCat), Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i membres a títol individual de la candidatura Manresans (MNRS), de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI) hem arribat a un acord per presentar-nos junts a les eleccions municipals a la ciutat de Manresa.

perfiltwittermillormanresa

Hem aconseguit la unitat independentista entre tots els que tenien la voluntat i les ganes d’unir-se. El vot útil independentista és aquell vot que pretén donar representació als grups i moviments independentistes que tenen clar com faran la independència. Per això a Manresa la gent de Solidaritat, Reagrupament i Movem, conjuntament amb un bon grup d’independents de la societat civil manresana, hem posat per davant els interessos de Catalunya i de Manresa renunciant al nostre partit i apostant per una unitat que no suma sinó que multiplica.

La unió ens permet treballar plegats per un objectiu comú: fer de la capital del Bages punta de llança de l’independentisme a Catalunya, apostant per una Millor Manresa que apropi la política al ciutadà i al conjunt de barris de la ciutat.

Suma’t al projecte independentista, unitari i social de Manresa!

Endavant les atxes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.