DE LA FLOR AL CUL DEL SR. RIVERA I LA SRA ARRIMADAS.


Diuen, diuen, diuen que el senyor Rivera i la senyora Arrimadas no només es dediquen a traure llaços grocs de pobles, viles i ciutats, sinó que ara, d’amagat i de nit, van anar al monument de Rafael de Casanova. No exactament per treure les flors que hi havia, sinó per deixar-les fetes una desgràcia. Diuen, diuen, diuen que quan algú els ho recrimina, quetanta llibertat d’expressió és posar-hi flors, com trinxar-les. Sil·logismes feixistes de primera magnitud.
La manera de fer política d’aquest parell té un punt perillós. Perquè no és el mateix inaugurar escoles que clausurar-les, ni inaugurar hospitals que clausurar-los i hom tem que, amb la seva dèria malaltissa per desfer tot el que se’ls hi posa el davant, si algun dia arribessin al govern de la Generalitat, només tindrien un objectiu: desfer. Primer, desfer la institució. Després, desfer el país. No em sembla una política gaire bona, però hi ha gent que els vota perquè viuen instal·lats en la pura antítesi I autoodi. Què hi farem?
L’Albert Rivera va començar la seva carrera política ensenyant el cul. Va ser una cosa que va impactar moltes senyores i alguns senyors. Dissortadament, tot el que ha fet després ha estat molt per sota d’aquest gest iniciàtic. I penso que potser l’Arrimadas no faria malament de respirar una mica entre bajanada i bajanada i mostrar-nos el cul, que potser el té tan interessant o més que el del seu líder. No sé si té gaire més a oferir, vista la seva dialèctica viperina, obtusa, populista i cancerígena amb què mira d’enverinar-nos.
Mirin, jo entenc que se li pugui tenir mania al groc perquè el groc és el color de la llibertat i la llibertat a aquesta gent els irrita, per molt que es facin dir liberals (si vostès són liberals, jo soc comunista), però el que mai no tindrà justificació és que trinxin flors de tots els colors i de totes les transversalitats imaginables. Què els han fet a vostès les flors, per l’amor de Déu? També s’han tornat nazis i supremacistes, les flors?
Senyor Rivera, senyora Arrimades: presumeixin de cul, facin-me cas, ja que no poden presumir de cap, que el tenen esperpèntic. Encara que no crec que hagin llegit ni una sola plana de Valle Inclán entre tots dos. Només han llegit el president Torra i per trinxar-lo. Com els llaços, les flors, les institucions, el país i tot plegat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *