JUTGES TOCATS DE L’ALA I FISCALS XIMPLES ÉS EL QUE ESPANYA ENS PORTA.

Sóc una persona d’ordre. Vaig estudiar als “hermanus” de La Salle allà a la Bonanova, a un dels coles més pijus de la meva època. He militat a Convergència la major part de la meva vida i només vaig deixar-ho de fer quan em va repugnar que haguessin fotut la mà al calaix del Palau de la Música, que per a mi és quelcom sagrat. M’agraden molt Mossèn Cinto i Josep Pla. Tinc compte a La Caixa. Sóc del Barça i per acabar-ho d’adobar sóc advocat, espècie especialment obsedida en la llei i la justícia. No crec que se’m pugui considerar des de cap punt de vista un individu subversiu. Però, ves per on, ara un fiscal, que sembla impossible que hagi aprovat la carrera i encara més que hagi guanyat unes oposicions, considera que sóc un sediós i no sé quantes coses més. Des de la meva posició de lletrat, la contestació és simple: senyor fiscal, vagi-se’n a la merda, sediciosa ho serà la seva senyora mare.

Qui collons s’han cregut que són aquesta gent, que venen aquí no per a servir-nos, sinó per a trepitjar-nos? Algú els hauria de recordar dues coses que jo crec que haurien de ser elementals fins i tot per a gent tant deficient com ells: 1. Som nosaltres els qui els hi paguem el sou a través dels nostres impostos i, per tant, és a nosaltres a qui han de servir ( que la justíficia sigui serva d’un govern ens duu al segle XVI pel cap baix, abans de la revolució francesa, que es veu que a Espanya encara està per fer ). 2. Que la fiscalia i els jutjats estan per tal de resoldre problemes socials i no per a crear problemes socials, ergo, els jutges i fiscals que creen problemes socials no serveixen per fer la seva feina, se’ls hauria de fotre una potada al cul – metafòricament, que consti en acta – i enviar-los a casa seva. Es el mateix que la policia: escoltin, la policia ha de servir per solucionar problemes, per perseguir delinqüents i no per a tocar els collons a la gent. I això és mes vell que l’anar a peu i se suposa que tothom ho hauria de saber.

El magistrat del Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, el senyor Ramírez Sunyer, amb qui he hagut de tractar en númeroses ocasions per la meva feina, simplement és un ximplet. A qui se li acudeix ordenar registrar no sé quantes conselleries i detenir alts i baixos càrrecs de la Generalitat? És que s’ha pensat que és Napoleó? O resulta ser que és un membre de LES CUP infiltrat que ens vol ajudar a assolir la independència? Ho dic perquè també va fer registrar la seu central de LES CUL, quelcom inèdit en una democràcia. O sigui que o bé és un ximplet o bé és dels nostres. Crec que no és dels nostres, ergo…

Us juro que per a mi, com a persona d’ordre, carca en molts aspectes, reaccionari en molts altres, l’actuació d’aquesta colla d’ineptes em desconcerta. No entenc res. Com és possible que en comptes de posar seny, emboliquin la troca? Com a independentista els agraeixo molt el que estan fent: visc a la Torrassa, a L’Hospitalet, on els partits espanyolistes guanyen les eleccions i cada vespre, a les 22 hores, les cassoles repiquen amb una força i vigor inaudits. Crec que ells estan aconseguint que hi hagi més sobiranistes que mai. I també més independentistes que mai. Moltíssimes gràcies, com a independentista. De debò.

Però com a persona d’ordre, com a persona que te una llibreta a La Caixa i trempa amb Mossèn Cinto i Josep Pla, i que ha passat per la facultat de Dret, i que és fill d’un menestral barceloní, els he de fotre un zero. Vostès han de posar pau i ordre i no han d’embolicar la troca. Vostès són uns ineptes. Vostès no serveixen per a fer la feina que fan.

A la facultat ens van ensenyar que per a hi haguès ordre, per a que hi haguès pau social, hi havia d’haver justícia, hi havia d’haver democràcia. Volia dir que la gent havia de viure relativament bé i sentir que el poder era a les seves mans, que les decisions que es prenien derivaven de la societat. Ni la nostra magistratura, ni la nostra fiscalia ho veu així. Pensen que ells simplement han d’estar al servei del poder. Però quan el poder es injust i antidemocràtic crea desordre i revolta. Els faria tornar les seves togues immediatament i repetir la carrera, perquè no val entendre res de res.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *