Miranda

Obra Cultural Balear de Formentera

2 de gener de 2013
0 comentaris

Després de tot un any… Bon Any Nou!

Fa un any i pocs dies que penjàvem el darrer apunt en aquest bloc, inoperatiu des d’aleshores. Els motius, els de sempre: la nostra associació cultural no té alliberats que puguin dedicar-se en exclusiva a aquestes tasques. Per tant, l’apunt setmanal (o quinzenal, o mensual) depèn del voluntarisme dels nostres col·laboradors, socis i membres de la directiva.

Una directiva que, per cert, va ser constituïda en juliol de 2011 (clicau en el següent enllaç si voleu més informació sobre la renovació a l’Obra Cultural Balear de Formentera).
Com bé sabeu, la major part de la nostra activitat anual es concentra en la primavera, en la Primavera Cultural, que l’any que hem passat va tenir com a plat fort el concert de Projecte Mut, que presentava a Formentera el seu nou disc Corda i Poal. Val a dir que aquest treball inclou adaptacions musicals de poemes de dos poetes formenterers: n’Esteve Portes i en Joan F. Ferrer.
D’altra banda, durant l’eny 2012 s’ha signat per segona vegada un Conveni amb el Consell de Formentera per reforçar l’activitat divulgativa i investigadora de l’Obra Cultural Balear de Formentera.
Sapigueu també que ja ha estat distribuït entre els socis el dossier amb les activitats de l’OCB-Formentera de 2011. Si desitjau obtenir-lo, feu-nos-ho saber (per exemple, deixant-nos un comentari) i us l’enviarem en format pdf.
Esperam, d’ara endavant, poder anar renovant aquest bloc com a mínim un cop per setmana. Gràcies per la vostra comprensió.
I bon any nou!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!