Jango Edwards prorroga tres dies al teatre La Gleva de Barcelona

El teatre La Gleva de Barcelona ha anunciat una pròrroga de Jango Series, el cicle d’espectacles en què el pallasso amb “passaport nord-americà i cor català” —segons confessa en les funcions— repassa la seva intensa vida i exposa l’ideari del Nouveau Clown Institute, una comunitat internacional formada per 5.000 clowns de tot el món que a partir d’ara podria tenir la seva seu en el petit teatre de Sant Gervasi, molt a prop de la plaça Molina.

El cicle Jango Series, que va començar el passat 28 d’agost, s’amplia tres dies. Hi actuaran Cristina Garbo, Claudia Cantone i el mateix Jango, que estarà acompanyat també de Carlo Mö (dijous 1 i divendres 2), i Los Románticos, Joaquín Daniel, Mila Von Chobiak i TimeOut Review (dissabte, 3).

L’artista mostra en les funcions la seva  cara més propera i personal per parlar de la vida i de la seva creuada en busca del “Sant Grial del Clown”, segons destaca una nota de premsa del teatre La Gleva. Ha estat acompanyat per aquells que li han fet costat al llarg de la seva trajectòria: Cristi Garbo, Pepa Plana, Tortell Poltrona, Jonnhy Melville, Andreu Buenafuente, Mario Gas,  Albert del la Torre, Roberto Olivan, Claudia Cantone, Mel Caminha, Jeroen van der Lee i Leo Bassi (enregistrat).

A causa de la pandèmia, el teatre ha limitat la seva capacitat i ofereix només 35 localitats. Els espectacles, però, es poden seguir també en streaming multicàmera.

Afegeix un comentari