La lluna en un cove

La vida és allò que passa mentre tu fas altres coses

9 de juliol de 2011
1 comentari

Elisabeth Eidenbenz: persones com ella no haurien de morir.

Només volia dir-ne alguna cosa, encara que ara ja han passat uns dies no volia que em passés per alt escriure´n algunes paraules. És cert que és llei de vida, com a infermera ho sé molt bé, però persones com ella han fet tant bé a aquest món de bojos que haurien de ser immortals. M´en vaig assabentar a primera hora del matí, per la ràdio, mentre anava a la feina, i des d´aquell moment, quan penso en ella només veig els llitets de fusta de la maternitat, on cuidaven el nens petits, i les fotografies penjades a la paret que certifiquen l´horror que van viure aquells a qui ella va ajudar. La maternitat va ser un només un capítol molt important de la seva vida, però aquesta dona després va continuar ajudant a tothom qui va poder, no només dones i nens, i ningú va poder amb la seva força de voluntat i la seva tossuderia.
Sempre agraïré a l´Assumpte Montellà que s´hagi esforçat tant per fer-nos conèixer una persona com ella, llegir els comentaris del seu bloc el dia de la mort de l´Elisabeth m´ha posat els pèls de punta, i guardo com un tresor els llibres que ella ha escrit sobre la maternitat i sobre l´Elisabeth.
No sé si mai serè mare, però si alguna cosa tinc clara és que la meva filla es dirà Elna.

  1. You can share some of your useful point, I’m really enjoy you write something, really very nice!<a href=”http://www.montblancom.com/”>Montblanc Pen</a>

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!