Ahir #metro valència: 100 concentracions, 103 mesos, 3.090 dies d’ignomínia d’un govern de miserables.

Ahir al vespre hi va haver una nova cita per a la ciutadania valenciana. Es complien 100 concentracions de record i reivindicació d’un terrible accident de metro que va canviar la vida de moltes persones i la de tota una ciutat.

Cent tres mesos, tres mil noranta dies de dolor i d’esperança, però en també d’indignitat, de vilesa, d’infàmia i d’ignomínia d’un govern de miserables.

Des d’aquella fatídica data, un 3 de juliol de 2006, un intent d’anestèsia col.lectiva va ser posat en marxa per uns governants indignes del poble que governen i representen, ben acompanyat d’una forta dosi de mentides i falsedats perfectament premeditades en les seues declaracions oficials, i d’una descarada campanya de manipulació en els seus mitjans lacais de comunicació. Tot per tal d’intentar adormir a tota una societat i de fer-la creure que aquell dia tot havia estat obra d’un tràgic destí, d’un fatal error humà del maquinista d’aquell tren.

Però el maquinista havia mort, ell era l’únic culpable de l’accident, i per tant tot hauria d’acabar ací.
Mort el gos, s’havia acabat la ràbia, ens van intentar fer veure.

Però no ho han aconseguit.

Perquè després de 8 anys i mig de silenci, mentides, manipulació i de repetits intents de adulteració d’allò que va passar…

… després de 103 mesos d’ultratge a les víctimes i als seus familiars, d’indignitat i de perversitat…

… després de 3.090 dies de deslleialtat, deshonor i d’injúries… desprès de 100 concentracions familiars de víctimes i ciutadans, esdevinguts tot un exemple de generositat, de noblesa i de dignitat que traspassa les nostres fronteres, seguim plegats denunciant la seua infàmia i reclamant justícia i càstig als vertaders culpables, què no són altres més que els miserables que ara governen la Generalitat.

El jorn dels miserables, de Lluís Llach. Amb especial dedicatòria per a ells…

https://www.google.es/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=video%20el%20jorn%20dels%20miserables

València, a 3 de febrer de 2015.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *