19 de juliol de 2013
Sense categoria
0 comentaris

Concert homenatge a MARIA DEL MAR BONET

 Dimecres, 31 de juliol de 2013, a les 23.00 hores al TAMA 

L’espectacle, sota el lema Assumiràs la veu d’un poble, comptarà amb la presència de l’homenatjada, Maria del Mar Bonet, que actuarà en la segona part del concert. L’entrada és debades, encara que és possible la col·laboració econòmica per a sufragar les despeses de gestió i producció, mitjançant la nova plataforma de micromecenatge Verkami, amb unes originals recompenses.Amb la col·laboració, del Musseu Valencià d´Etnologia i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Aldaia. Les empreses, entre d’altres: STIG-MUSIC, Consolat de Mar, Bodegas Antonio Arráez, POLLOS PLANES i Pirotècnia GORI 

Concert-homenatge a l’artista mallorquina Maria del Mar Bonet, l’espectacle versarà al voltant de la Mediterrània, les tradicions i la modernitat, la nostra terra i la nostra llengua, recordarem el poeta Vicent Andrés Estellés i la compositora Matilde Salvador. La fusió dels mil·lenaris cants de batre tradicionals amb la música d’Òscar Esplà, la música rock amb les cançons tradicionals, les obres dels millors compositors del nostre àmbit cultural del segle XX i les cançons d’autor definixen l´espectacle, on es barreja la música culta, música tradicional, música d’autor, poesia i dansa.

Ens acompanyaràn entre d’altres: l’actriu Gemma Taberner, el contacontes Llorenç Giménez, el grup Bajoqueta Rock, el cantautor Paco Muñoz, el cantaor Toni Guzmán, el dolçainer Eduard Navarro, el pianista Fernando Taberner, la soprano Saray García, el Taller de Balls del Bassot, Colla de Dolçainers i Tabaleters d’Aldaia, els Muixeranguers de València i Camp de Túria, els percussionistes Francisco Sanchis, Paco Bezares i Raül Martín. L’acte serà conduït per la periodista de Canal 9 Clara Castelló, junt amb el poeta Francesc Rodrigo, el director i realitzador Jaume Bayarri, sota la direcció musical de Francesc Valldecabres. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!