14 de març de 2011
0 comentaris

Juan Antonio Lacomba Abellan

 

 

Juan Antonio Lacomba rep un detall de l’alcalde Ramón Climent, el dia en què va pronunciar el pregó de festes de l’any 2001. També va inaugurar un carrer amb el nom de son pare, Mestre Juan Lacomba. En el centre, el fester major Alejandro Vercher.

 

 

 

Ja he localitzat el retrat de Lacomba pintat per José Benavent Calatayud. No està en cap museu, el té el seu fill Juan Antonio Lacomba en sa casa.

 

Ja que parlem de J. A. Lacomba permeteu-me que vos diga que el diari Levante EMV fa pocs anys va publicar una versió actualitzada de la GRAN ENCICLOPEDIA DE LA REGION VALENCIANA de l’any 1972 amb el nom de GRAN ENCICLOPEDIA DE LA COMUNIDAD VALENCIANA. En ella hi ha una incorrecció; Juan Antonio Lacomba no va nàixer en CHELVA com diu el Levante EMV sinó en XELLA com deia la GRAN ENCICLOPEDIA DE LA REGIÓN VALENCIANA, publicació que comptava en el seu Consejo Asesor amb gent com: Juan Fuster, Alfons Cucó, Ernest Lluch, Antoni Mestre, Manuel Sanchis Guarner…

 

Raimon acaba de treure el seu darrer disc “Rellotges d’emocions”. Vos puc dir que Juan A. Lacomba i Raimon es conéixen dels anys de la universitat. Raimon visita a J. A. Lacomba sempre que actua prop de Málaga.

 

Continuant amb els amics de J. A. Lacomba: la seua tesi doctoral el llibre CRISI I REVOLUCIÓ AL PAÍS VALENCIÀ (1917), va ser publicada per la col·lecció Garbí i dirigida per Alfons Cucó. La tesi escrita en castellà, va estar traduïda per Enric Valor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!