22 de febrer de 2010
0 comentaris

Antenes de telefonia mòbil,2

Sessió ordinària del passat 28 de gener, punt  14. Moció Grup Socialista de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes sobre sol·licitud aprovació ordenança municipal per a la instal·lació de antenes de telefonia mòbil”.

Sessió ordinària del passat 28 de gener, punt  14. Moció Grup Socialista de l’Ajuntament de la Llosa de Ranes sobre sol·licitud aprovació ordenança municipal per a la instal·lació de antenes de telefonia mòbil”. Al arribar a aquest punt l’alcalde va dir que estan elaborant una normativa per tal de regular la instal·lació d’antenes a la Llosa de Ranes. Abans del plenari el grup socialista va entregar un esborrany o normativa a partir de la qual poder arribar a un acord. Evaristo va informar que la normativa que els seus tècnics estan elaborant va més lluny, és més restrictiu que la dels socialistes donat que ell només accepta un lloc per a la instal·lació d’antenes, que és la muntanya on ja hi ha instal·lades altres i ahí l’impacte visual ja està fet.

Això vol dir que la possible instal·lació es farà a una distància del poble aproximada de dos- tres quilòmetres. També vol negociar la retirada de l’antena instal·lada al polígon industrial.

Cal dir que l’alcalde es va comprometre a fer una barreja consensuada de les dues normatives i aprovar-la en sessió extraordinària en uns15 dies, el que vol dir que està al caure.

Del plenari varem eixir tranquils perquè sembla que els polítics aquesta vegada s’han fet ressò de les inquietuds del poble. Han passat tres setmanes i no sabem res, ja veurem com acaba.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!