13 de juny de 2009
6 comentaris

La mani, blaveros i alquimistes

El passat 9 d’octubre durant…

El passat 9 d’octubre durant la processó cívica, seguidors d’Esquerra Republicana de Catalunya desplegaren una gran senyera independentista al 6é pis de l’edifici nº 2 de la plaça de l’ Ajuntament, i allò va ser considerat com una gran ofensa, una provocació, un acte de terrorisme, i hi ha qui va dir, que allò era “una perturbación ilícita contra el derecho de manifestación”. Total i resumint: que la Processó Cívica es va atraçar 40 minuts, fins que la senyera dels independentistes va ser retirada.

9 de maig. Set mesos després. Manifestació que com tots els anys convoca Acció Cultural del País Valencià a la plaça de san Agustí, lloc d’inici de la manifestació, enguany amb el lema “per una Tv sense fronteres”. Abans que els manifestants començaren el recorregut pels carrers de València, els blaveros feren acte de presència desplegant des d’una terrassa del carrer Xàtiva una senyera de dimensions semblants a la que seguidors d’Esquerra Republicana penjaren el 9 d’Octubre. En aquesta ocasió no va passar res, no es va suspendre la mani, els que estàvem al carrer rèiem al temps que fèiem fotos i començà el recorregut pels carrers sense cap problema.

Conclusions:

Els independentistes són terroristes, ells no.

Els manifestants d’esquerres provoquen, ells no.

Diuen que els catalanistes no volen ser espanyols, però ells criden ben fort “puta Catalunya”.

Una perturbación ilícita contra el derecho de manifestación” ells la converteixen en una “defensa legítima de nuestras señas de identidad”.

  1. La bandera amb la franja junt al pal de setí blau és tan catalana com la sense blau. Hem d’acostumar-nos a ser inclusius. Tant o més que la franja verda de Castelló de la Plana. O el quarteró amb la creu de sant Jordi en l’escut de Barcelona.
    La resta és picar-los l’ham a l’espanyolada. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!