BioSofia

Cercant la saviesa de l'art de viure

16 de juny de 2011
0 comentaris

L?encant de la incertesa en l?amor

Són molts els estudis que estableixen que ens enamorem de persones a qui ja els queiem bé. Tanmateix hi ha uns treballs de la Universitat de Virgínia als Estats Units que mostren que la incertesa té també el seu encant.

Es va fer creure a unes estudiants que estaven participant a un grup de cites al Facebook. Se les va invitar a triar entre homes a qui agradaven o d’altres que no havien mostrat preferències clares per a elles.  Doncs bé, la meitat de les estudiants van preferir provar entre els homes indecisos.

Voldrà dir que mantenir el misteri sobre els propis sentiments resulta ser una arma de seducció masculina?

La incertesa té l’ encant de la conquesta i mantenir-lo és un art.

En tant en quant la conquesta és un joc temporal, no contempla una relació estable, la incertesa pren més valor. En cas contrari caldrà trobar l’equilibri entre el misteri i la seguretat.  

Aquesta investigació, que pot semblar anodina d’entrada, ha estat comentada en molts articles tal com Google en dóna constància. Hi ha qui ho relaciona amb l’atractiu cap al “noi dolent” i la pretensió femenina de canviar-li l’estil de vida i domesticar-lo.

L’equip d’investigació era format per Erin Wilson Witchurch i Timoteu, dos psicòlegs de la Universitat de Virgínia, i Daniel Gilbert, psicòleg de Harvard. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!