PRIMERA TERTÚLIA: Impostos i la Hisenda Pública: Cornuts i a pagar el beure?

El passat dimecres 7 de febrer els de la CUP varem començar el cercle de tertúlies que es portaran a terme setmanalment.

En aquesta tertúlia es va parlar dels Impostos i la Hisenda Pública (la presentació del tema va anar a càrrec d?un professor de Dret Fiscal de la Universitat de Vic).

La tertúlia va ser molt amena i tot i essent un tema feixuc i que costa d?entendre, el ponent va ser molt clar, explícit i entenedor, així que això va fer que tothom pogués participar, fer aportacions i arribar a conclusions en un camp que d?entrada semblava vetat només per a experts.

En un altra document  hi posem algunes de les conclusions a les que es va arribar una vegada analitzats els ingressos i despeses del Pressupost de l?Ajuntament de Vic per l?any 2007, però aquí hem permeto recollir una breu impressió personal respecte a aquests pressupostos.

La cosa és ben senzilla, l?Ajuntament com a estructura s?emporta una bona part del pressupost i als ciutadans ens queden les escorraines, quan si que hi ha calers per tecs, festes i xerinoles en  fòrums elitistes que es van inventant a major glòria de qui els inventa amb els diners de tots els vigatans.

 En fi, que ens toca canviar l?Ajuntament i en aquestes estem els de la CUP.

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *