Messi i més i més i més!


El nou rècord de gols en un sol any natural el té un jugador del Barça, un argentí menut que va arribar al planter culer amb dotze anys i que va créixer i estudiar en català sense problemes. I va establir aquest nou rècord amb un golàs, desprès d’una passada espectacular de taló d’un company que va venir de Fuentealbilla a can Barça quan era petit i que fa poc va dir que, a més d’espanyol, se sentia català.

Vaig viure aquest moment històric com n’he viscut tants d’altres, a través de la ràdio, sense imatges, gràcies a la locució de Joaquim Maria Puyal, a qui jo, que vaig néixer fa cinquanta anys a Catalunya, vaig començar a escoltar amb passió quan era adolescent i va iniciar les transmissions de futbol en català, després d’uns anys foscos en què se m’havien negat tots els drets lingüístics, tots.

I d’aquesta manera, el meu cervell catalanopensant va vibrar majestuosament quan després d’una passada magistral de Don Andrés, la va engaltar Messi i més i més i més, i més i més i més!
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *