El millor estadi del món


Assemblea de compromissaris que m’ha fet retrocedir en el temps fins a èpoques que fa poc creia superades quan el senyor Vilarrubí s’ha referit a Barcelona com la ciutat que porta el nom del club. I quan encara no m’havia refet de la impressió, el president Rosell explicava que demanaven el vot per a una cosa que no es farà fins d’aquí dos anys perquè demà podem ser tots morts. Os pedrer!

I amb aquest mal presagi me n’he anat al millor estadi del món a veure el millor equip del món que, potser acollonit per les paraules del president, no ha fet precisament el millor partit del món. Gran parada de Valdés, golàs de Xavi i poca cosa més. En fi, dia espès en general amb una graderia menys nombrosa però, afortunadament, molt més pacient de l’habitual.

Victòria molt celebrada i més crits a favor de la independència. Atenció a la metamorfosi que ha iniciat el president Rosell, que sembla haver descobert, per fi, que el club sempre ha sigut catalanista. L’home, que no volia parlar mai de política, ha arribat a dir que sempre defensaran el dret dels pobles a decidir el seu futur. Que vigili, que si continua així, aviat rebrà una trucada del senyor Monago des d’Extremadura.

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *