Ni “virus FIFA” ni pacte fiscal

Anem a Getafe després que els jugadors catalans es trenquessin les banyes per una selecció que, segons diuen, uneix tot un país. Potser sí, però curiosament, mentre jugava, tot un poble era al carrer dient alt i clar que vol ser un estat. Lamentablement, el Barça no va estar representat a la manifestació independentista. El president Rosell hi va anar només a títol personal, potser obligat per la magnitud que havia adquirit la convocatòria, després d’haver dit que no ho faria.

On no ha anat de cap de les maneres, com és habitual, és a Getafe, on el Barça ha jugat amb unes quantes baixes provocades pel famós “virus FIFA”. Puyol, que estrenava màscara, no ha pogut acabar el partit. Amb tanta lesió acumulada al cos, s’ha atabalat i ha marxat cap al vestidor amb el braçalet de capità posat. A part de la nota negativa de les setmanes que haurà d’estar de baixa, el Barça ens ha deixat bones vibracions i quatre gols.

El Getafe hi ha posat ganes i ha marcat un gol més propi del joc del milió que del futbol. Només ha faltat que sonés musiqueta i s’il·luminés la porteria. Així doncs, suplents de luxe i victòria molt valuosa al Coliseum Alfonso Pérez, jugador que va defensar la samarreta del Barça sense que li importessin les estelades del socis blaugranes i que ara s’esgarrifa perquè Guardiola havia jugat amb la selecció espanyola i dimarts el va veure votar des de Nova York, amb la papereta verda a la mà, a favor de la independència de Catalunya. I és que fins i tot ara que és fora del club, Guardiola en continua sent el millor representant. Moltíssimes gràcies, Pep!

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *