Bona diada amb més perles esportives


“Tots plegats estem perplexos.” Expressió de sorpresa d’Anna Tarrés després que la Federació Espanyola no li hagi renovat el contracte i que podem fer extensiva als ciutadans catalans quan hem sentit determinats polítics declarar unilateralment que la manifestació independentista de l’11S no és en pro de la independència.

Impossible sense vosaltres.” Agraïment de Villa a la seva família que els estaments esportius van considerar una falta greu amb una multa de tres mil euros, mil per paraula, cosa que potser podria explicar, en part, perquè el món és ple de desagraïts.

“No em dedicaré mai a la política.” Declaració del president Rosell que ens fa pensar que pot tenir la intenció d’animar la vida política del país un cop acabat el seu pas pel club després d’haver assegurat igualment fa uns anys que no es presentaria mai a la presidència del Barça.

“És un senyor que va guanyar una copa d’Europa amb quatre jugadors del planter: Koeman, Romário, Stoichkov i Laudrup.” Endevinalla amb trampa, pretesament irònica, amb què ens ha volgut fer picar un senyor amb cara de pomes agres que viu a Madrid i que es desviu per fer que els culers estem distrets.

“Hi ha una campanya en contra meu”. Titular que va oferir Cesc al diari Sport arran de les crítiques exagerades que ha rebut últimament i que coincideix amb el que jo penso quan miro les estadístiques d’aquest bloc i veig la quantitat de gent que em llegeix.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *