La vella excusa de les sensibilitats

Hem sabut que el president Rosell no anirà a la manifestació de l’11S. Bé, de fet, crec que ja ho sabíem tots, que no hi aniria. Pot semblar més o menys adient que el més que un club, vinculat sempre a la defensa dels drets de Catalunya, no tingui representació en una manifestació que es preveu que serà de les més multitudinàries del país, però en té tot el dret. Els socis el van triar, i pot fer i desfer al seu gust. El que és insultant és que digui que no hi va perquè la manifestació “no representa totes les sensibilitats”.

Home, així no es podrà moure de casa. Perquè no hi ha res que representi totes les sensibilitats d’una col·lectivitat. Clar que ell, com tots els que utilitzen aquesta vella excusa, només té en compte totes les sensibilitats quan el que s’ha de fer no representa la seva. Jo, posats a fer, proposo que tots els barcelonistes anem amb la samarreta o alguna cosa distintiva del Barça per fer-nos veure. Seria molt divertit veure el president Rosell anar corrents a demanar perdó a Madrid en nom del club per la nostra actitud.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *