Àrnica en maceració

Opinions meditades sobre cultura, llengua, educació i política

Què passarà l’endemà del 9N?

0

IMGP6606

Fa una estona he enviat la notícia de Vilaweb que porta per títol “Què passarà l’endemà del 9N?” a un parent. I desseguida m’ha respost “que serà dilluns”. En un primer moment se m’ha dibuixat un somriure i he pensat “s’ha quedat amb mi”. Però en realitat, si ho analitzem una mica, realment què passarà l’endemà del 9N? Doncs això, que serà dilluns, dia laborable, i continuarem treballant i empentant entre tots per a crear el nou país, independent, que volem que sigui la nostra Catalunya.

Publicat dins de General i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

TATIANA SISQUELLA

0
Envio el meu condol a la família i amics de la Tatiana.

Quin greu Tati…escoltar-te per la ràdio era sensacional. Muntaveu uns xous a La Tribu que sempre em feieu preguntar-me, “i cobren per passar-s’ho així de bé? quina sort!”. Era tota una festa, que contagiava el bon humor i el somriure.

 

Eres tan bona en la teva feina fent riure…i alhora has estat capaç conduir i presentar programes tan immensos com Summa Positiva, rigurosos i que toquen la fibra d’allò més. M’hi havia enganxat a aquest últim programa…

Tot i no haver tingut l’oportunitat de coneixe’t, la quantitat de mostres de condol i de dolor d’amics, coneguts i companys de feina, em fan tenir una petita idea de com d’extraordinària eres com a persona.

Segueix fent sentir la teva rialla allà on siguis…

http://www.vilaweb.cat/noticia/4171830/20140207/lemotiu-homenatge-tatiana-sisquella-radio-mitjans.html 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvolgut Sr. Homs,

0

Tingui molt en compte que els ciutadans de Catalunya que ens varem mobilitzar els darrers anys per l’11 de setembre el que volem és votar, votar per a decidir el nostre futur. Quin sentit té que el NOSTRE (I NOMÉS NOSTRE) futur el decideixin tots els espanyols? (…)

Tingui molt en compte que els ciutadans de Catalunya que ens varem mobilitzar els darrers anys per l’11 de setembre el que volem és votar, votar per a decidir el nostre futur. Quin sentit té que el NOSTRE (I NOMÉS NOSTRE) futur el decideixin tots els espanyols? 

Amb aquestes declaracions, que considero molt desafortunades, em fa malpensar de vostè, i de retruc de CiU. Que potser ens volen enredar des del Govern? Els catalans ja no ens conformem amb les engrunes que un “Estado” com aquest ens intenti vendre. Ara ho volem tot, volem ser independents. Ho necessitem.

I el que sembla que no entengui és que és urgent, molt urgent. La societat catalana està patint una manca de recursos immensa i un atur terrible . No ens podem permetre per més temps que ens continuin xuclant la sang, perquè l’anèmia és galopant. 

Els ciutadans els hem portat fins on som ara, i els donarem suport, però facin bé la seva feina i el més ràpid possible.

Publicat dins de General | Deixa un comentari